Dit is het enige succes van de 'Green Lantern'-film met Ryan Reynolds

Dit is het enige succes van de 'Green Lantern'-film met Ryan Reynolds

De relatie tussen Ryan Reynolds en Blake Lively.

2011 bracht ons een van de slechtste DC-films ooit: Green Lantern van regisseur Martin Campbell. De regisseur blikte recent in een interview terug op het project en vertelde dat er op zijn minst één succes is.

Green Lantern heeft een hoofdrol voor Ryan Reynolds, die te zien is als testpiloot Hal Jordan. Hij wordt geselecteerd om onderdeel te worden van het intergalactische Green Lantern Corps. Het scenario kwam van de hand van Greg Berlanti, Michael Green en Marc Guggenheim en werd herschreven door Michael Goldenberg.

Green Lantern
Het kostte zo'n 14 jaar om Green Lantern te maken en de verwachtingen waren hoog gespannen. Het publiek vond het verhaal echter maar niets, de matige CGI en de wijze waarop de boel afweek van de comics.

Uiteindelijk was het een flop, die 75 miljoen dollar kostte aan verlies. Toch is het volgens Campbell in zekere zin wel een succes, namelijk Blake Lively en Reynolds die elkaar ontmoetten.

"Dat regelde ik! Dat is natuurlijk ook het succes van die film. Eerlijk gezegd zijn het allebei geweldige mensen. Blake is hilarisch. Ze bakte elke dag kleine cakejes voor ons op de set. Ze bakte die zelf en nam ze mee naar de set. En Ryan was ook een geweldige vent."

NieuwsFilm

meest populair