Reis door het multiversum in eerste clip 'Doctor Strange 2'

Reis door het multiversum in eerste clip 'Doctor Strange 2'

De krachten van America Chavez zien er bizar uit.

Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness neemt ons later deze week mee op een gestoorde reis door verschillende universa. In de film is Benedict Cumberbatch weer terug als de titelheld, Doctor Strange.

Nadat hij gaten in de realiteit heeft gemaakt en de wereld opende voor het multiversum, zet Strange nu zijn eerste stappen in de grenzeloze mogelijkheden die het multiversum te bieden heeft. Samen met bekenden als de Scarlet Witch, Wong en Mordo komt hij verschillende nieuwe personages tegen, waaronder de heldin America Chavez die door verschillende dimensies kan reizen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-clip
Vandaag kwam Marvel Studios met de eerste clip voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, en laat daar nou net Chavez in centraal staan!

Chavez lijkt de sterkste bondgenoot van Strange te gaan worden. Samen zullen ze vermoedelijk gaan strijden tegen allerlei monsterlijke bedreigingen. De nieuwe clip toont Chavez in actie, met krachten die zelfs de tovenaar zullen verbazen.

Marvel Studios laat in de korte film zien hoe Chavez haar krachten aanwendt en met Strange, tot diens enorme schok, door meerdere dimensies gaat. We zien Strange en Chavez uit elkaar vallen, in stukken breken, tot vloeistof veranderen en weer zichzelf worden.

Uiteindelijk komen ze uit bij een ogenschijnlijk futuristische, utopische, wereld:



NieuwsFilm

meest populair