Eerste reacties MCU-film 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness': Kijken of skippen?

Eerste reacties MCU-film 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness': Kijken of skippen?

De reacties stromen binnen!

Komende woensdag, op 4 mei, kan je Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop zien. Vandaag zijn dan eindelijk de eerste reacties op de film binnen!

De eerste reacties op Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn nu beperkt tot sociale media. Het recensie-embargo wordt later deze week nog opgeheven door Disney en Marvel Studios. Maar vandaag kunnen we dus alvast een greep doen uit de reacties op social!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is een bijzondere, namelijk eentje die het multiversum opengooit en het Marvel Cinematic Universe voor altijd lijkt te gaan veranderen.

Uit de vele trailers en tv-spots die we al voorbij hebben zien komen, blijkt in elk geval dat de MCU-film ons heel wat spektakel gaat brengen. Zo zullen de Illuminati hun Marvel-debuut maken en zien we naar het schijnt een paar oude bekenden.

Goed, maar hoe bevalt Doctor Strange in the Multiverse of Madness? We doen een greep uit de reacties.



Doctor Strange in the Multiverse of Madness speelt zich een paar maanden na de gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home af. Met behulp van wat oude en nieuwe mystieke bondgenoten, reist Dr. Stephen Strange het multiversum in, om het op te nemen tegen een mysterieuze nieuwe vijand. Vanaf 4 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair