De trailer voor 'Mission: Impossible - Dead Reckoning' zie je voorafgaand aan deze film

De trailer voor 'Mission: Impossible - Dead Reckoning' zie je voorafgaand aan deze film

Binnenkort is de eerste trailer voor M:I 7 te zien.

Recent werd duidelijk dat de zevende film in de langlopende Mission: Impossible-reeks de titel Mission: Impossible - Dead Reckoning draagt. Nu is ook duidelijk dat de trailer nog deze maand verschijnt.

Er is namelijk onthuld dat de trailer voorafgaand aan Top Gun: Maverick te zien zal zijn. Die film draait vanaf 26 mei in Nederland en vanaf 27 mei in de States. Dead Reckoning staat gepland voor 14 juli 2023.

De trailer zal ons waarschijnlijk de eerste beelden van enkele grote stuntscènes in de film laten zien. Zo is er een enorme sprong met een motor van een klif in Noorwegen. Tom Cruise zou voor de stunt 500 keer hebben geskydived en 13.000 sprongen met een motor hebben gemaakt.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One & Two
De film maakt deel uit van een tweeluik. Op 28 juni 2024 verschijnt namelijk Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two. Met de tweeluik neemt Cruise afscheid van de reeks.

Overigens hintte componist Lorne Balfe naar de komst van de trailer. We zien bij een Twitter-post van de componist namelijk foto's van studio-opnames en de tekst "Iets dat we verleden week deden voor Mission: Impossible - Dead Reckoning."



NieuwsFilm

meest populair