'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' naar ENORM indrukwekkende start

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' naar ENORM indrukwekkende start

Tweede Strange-film gaat voor No Way Home-debuut.

Afgelopen december wist Spider-Man: No Way Home vriend en vijand te verrassen met een Noord-Amerikaanse box office-start van $260 miljoen. Nu lijkt ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness een waanzinnige start neer te gaan zetten.

Het mogelijke middelpunt van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe is vanaf aankomende woensdag in de Nederlandse bioscopen te zien en verschijnt op vrijdag in de States.

Op Box Office Pro wordt een premièreweekend verwacht die mogelijk voorbij de $200 miljoen gaat. Tijdens de eerste drie dagen wordt er naar verluidt $190 - 215 miljoen opgehaald volgens de website. Voor No Way Home werd verleden jaar een vergelijkbare score verwacht.

Doctor Strange 2 gaat vlammen
De kans is klein dat een film over voornamelijk Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) even sterk kan presteren als een Spider-Man film, maar het voordeel is dat In the Multiverse of Madness aansluit op No Way Home.

Daarnaast hintten de trailers al naar heel wat cameo's en grote rollen. Zo is acteur Patrick Stewart weer te zien als Professor X. En voor wie het nieuws rond de film volgt weet dat er nog veel meer verrassingen zijn.

Aankomende weken gaan we zien hoeveel meer Sam Raimi's Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat ophalen dan Doctor Strange uit 2016. Die solofilm haalde wereldwijd $677,8 miljoen op.

NieuwsFilm

meest populair