Woedende Amber Heard stuurt volledige pr-team naar huis vanwege falen in Johnny Depp-zaak

Woedende Amber Heard stuurt volledige pr-team naar huis vanwege falen in Johnny Depp-zaak

De actrice moet deze week voor het eerst getuigen in de veelbesproken rechtszaak.

Amber Heard heeft haar pr-team de laan uitgestuurd. De actrice zou zich flink hebben gestoord aan alle negatieve krantenkoppen die de laatste weken over haar zijn verschenen in het kader van de smaadzaak van haar ex Johnny Depp. Dat meldt The New York Post.

Amber Heard staat op het punt om haar kant van het verhaal te vertellen in de spraakmakende smaadzaak die Johnny Depp tegen haar heeft aangespannen vanwege een door haar geschreven column waarin hij werd beticht voor huiselijk geweld.

Enkele dagen voordat de actrice in het getuigenbankje plaatsneemt, heeft ze echter een opvallende beslissing genomen.

Massaontslag
Volgens The New York Post heeft Heard donderdag namelijk afscheid genomen van haar pr-team. De Aquaman-actrice zou zeer ontevreden zijn met de werkzaamheden van het bedrijf wat ze daarvoor had ingehuurd.

Een anonieme bron vertelt aan die site dat Heard "niet tegen slechte publiciteit kan" en toenemend gefrustreerd zou zijn geraakt over de manier waarop er over haar wordt geschreven.

"Ze meent dat haar oude pr-team er niet in slaagde om haar verhaal feitelijk in de media te laten verschijnen", aldus de insider.

Inmiddels heeft ze een nieuw team gevonden.

NieuwsFilm

meest populair