Sam Raimi wilde deze schurk in zijn 'Spider-Man 4'

Sam Raimi wilde deze schurk in zijn 'Spider-Man 4'

Kraven the Hunter was beoogd!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-regisseur Sam Raimi ging recent al in op zijn plannen voor een Spider-Man 4. Hij onthulde nu wie de schurk zou zijn in die film.

In een interview met Rolling Stone vertelde Raimi dat hij Kraven the Hunter als schurk had gekozen. "Ik miste Kraven the Hunter," begon hij over zijn werk aan de Sony-films. "We zouden dat personage in de volgende Spider-Man gebruiken."

Altijd al gewild
"Ik wilde altijd al in beeld brengen hoe Kraven vecht tegen Spider-Man in de bioscoop. Ik dacht dat zoiets echt uniek zou kunnen zijn. Hij is de ultieme jager en Spider-Man de meest behendige man in de lucht. En ik wilde laten zien hoe Peter zichzelf verder ontwikkelt als mens."

Kraven zou niet de enige schurk zijn geweest voor Spider-Man in die film. Concept art die al online verscheen, onthulde op zijn minst een gevecht tussen de webslingeraar en Adrian Toomes, ook wel bekend als de Vulture. Artwork liet iets heel nieuws zien: web-parachutes.

De vierde film stond gepland als goedmaker voor de derde Spider-Man film van Raimi, die helemaal niet zo goed slaagde en overvol vijanden zat. In een interview noemde Raimi verder nog altijd de mogelijkheid:

"Alles kan in het Marvel Cinematic Universe. Alle samenwerkingen. Ik hou van Tobey. Ik hou van Kirsten Dunst. En ik denk dat alles kan."

NieuwsFilm

meest populair