De eerste blik op Star Lords nieuwe outfit voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'!

De eerste blik op Star Lords nieuwe outfit voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'!

Chris Pratt lijkt meer op de superheld uit de stripboeken voor het derde deel.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal i.v.m. alle superheldenfilms die in 2023 uitkomen. Hier hoort ook Guardians of the Galaxy Vol. 3 bij en nu krijgen we een nieuwe blik van Chris Pratts Star-Lord te zien!

Het derde deel heeft flink wat vertraging opgelopen. Het hielp natuurlijk niet mee dat regisseur James Gunn naar de deur werd gewezen, enkel en alleen om vervolgens terug te mogen keren. De eerste twee films werden erg sterk onthaald dus het is niet zo heel gek dat de nodige fans niet kunnen wachten op de sequel, waarvoor Pratt een nieuw superheldenkostuum gaat aantrekken.

Setfoto's
Op het internet zijn namelijk nieuwe setfoto's opgedoken, waarin Pratt als Star-Lord te zien is. Hij draagt een nieuw blauw en rood pak, dat hij ook in de strips draagt. Hij is echter niet de enige die dit pak draagt. Ook Karen Gillan, Nebula en dochter van Thanos, draagt eveneens een soortgelijk pak, waardoor het dus wel zo goed als zeker is dat zij nog steeds een deel van het Guardians-team zal uitmaken.

Bekijk de foto's hieronder!



Wat te verwachten
Het lijkt er dus op dat we afstand gaan nemen van Star-Lords oude look (links) en eerder gaan voor iets heel nieuws (rechts) maar waar stripboekfanaten dus wel al van de hoogte op zijn.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair