Eerste recensies 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness': Top of flop?

Eerste recensies 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness': Top of flop?

De nieuwe MCU-film, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, wordt prima ontvangen.

Het Marvel Cinematic Universe gaat verder dan ooit met Doctor Strange in the Multiverse of Madness en verlegt, zo stelt men zelf, de grenzen van wat mogelijk is en leek te zijn. Samen met Dr. Strange reizen we naar het onbekende, waar hij met behulp van nieuwe en oude bondgenoten zijn plan moet uitvoeren. Hij reist door gestoorde alternatieve dimensies en bestrijdt een gevaarlijke vijand. Maar werkt het allemaal?

Vandaag zetten we de eerste recensies voor je op een rij. Die laten zien dat de nieuwe MCU-film het prima doet, met een score van 80 procent op Rotten Tomatoes en prima recensies. We duiken erin!

De recensies

The Verge: "Het is duidelijk dat Marvel een toekomst vol van magie van Strange, en vergezochte personages, plant. Maar het is steeds minder duidelijk hoe Marvel Studios dat wil realiseren."

Collider: "Doctor Strange in the Multiverse of Madness toont als onderdeel van het continu groeiende Marvel Cinematic Universe als scheuren in de constante poging te blijven voortbouwen en overtreffen van wat we eerder zagen."

The Hollywood Reporter: "De laatste akte van Madness is het beste. DIe is nooit zo duister en vreemd als de Lovecraft-achtige titel belooft, maar is losser, meer kinetisch en soms heerlijk gek, ondanks wat er op het spel staat."

Variety: "Is dit de toekomst van comic-book cinema? Laten we hopen van niet. Want alleen dat je dit allemaal gevolgd hebt al die jaren, wil niet zeggen dat Doctor Strange elk van zijn uitgebreid doordachte, en soms wat uitputtende, dingen verdiend heeft."

Deadline: "De film levert op alle fronten, waaronder de geweldige muziek van Danny Elfman, en ziet er fantastisch uit, ondanks de soms wat overdreven CGI."

NieuwsFilm

meest populair