'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' zet een opwindende toekomst op

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' zet een opwindende toekomst op

Benedict Cumberbatch kijkt ernaar uit.

Benedict Cumberbatch zegt dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness een opwindende toekomst opzet voor zijn held in het Marvel Cinematic Universe.

Vandaag keert Marvel Studios terug in de bioscoop, met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die draait om de gevolgen van het openen van het multiversum door Doctor Strange en brengt heel wat oude bekenden terug. Bovendien lijkt de film immense gevolgen te hebben voor de filmfranchise.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Doctor Strange in the Multiverse of Madness omvat de terugkeer van de Scarlet Witch en de introductie van America Chavez. Eerstgenoemde is krachtiger dan ooit en verkeert onder invloed van het Darkhold. En America Chavez kan door verschillende realiteiten en dimensies reizen.

De handelingen van Doctor Strange in Doctor Strange in the Multiverse of Madness leiden tot problemen, want hij komt in aanraking met de Illuminati van het MCU.

Dat zal gevolgen hebben, al weten we nog niet precies welke. Tijdens een nieuw interview met Extra vertelt Cumberbatch:

"Ik kan niet wachten om te zien hoe fans gaan reageren op deze film, en waar Strange zal eindigen. Maar ik denk dat het hem richting een opwindende toekomst brengt."

NieuwsFilm

meest populair