Nieuwe Marvel Studios-slechterik is nog beter dan Thanos

Nieuwe Marvel Studios-slechterik is nog beter dan Thanos

Taika Waititi legt de lat hoog.

Thor: Love and Thunder-regisseur Taika Waititi denkt dat Christian Bale de beste Marvel-schurk ooit speelt. Een gedurfde uitspraak, vooral gezien de status van Thanos die veel ademruimte kreeg van de filmstudio en neergezet werd als een uiterst bijzondere slechterik.

Thor heeft geen doel meer als we hem zien in Thor: Love and Thunder. Hij zoekt samen met de Guardians of the Galaxy naar nieuwe zingeving en kruist het pad met Bale's Gorr the God Butcher. Die is enorm gevaarlijk en zou volgens Waititi kunnen winnen van Thanos en Hela.

Thor: Love and Thunder
"Het is een geweldige, heel leuke, vreemde kleine groep van helden. Een nieuw team, met Thor en Korg, met Valkyrie en The Mighty Thor," begon Waititi over zijn superheldenfilm voor Marvel Studios.

"En in mijn nederige mening, hebben we eigenlijk wel de beste schurk die Marvel ooit gehad heeft met Christian Bale."

"Thor probeert een nieuw doel te vinden, erachter te komen wie hij precies is en waarom hij een held is. En of hij wel een held moet zijn. Ik denk dat je het een midlife crisis zou kunnen noemen."

Thor: Love and Thunder laat gelukkig niet eens meer zo heel lang op zich wachten. De film moet in juli in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair