Thor is klaar voor de strijd op 'Thor: Love and Thunder'-foto

Thor: Love and Thunder wordt nog leuk.

Een nieuwe foto van Thor: Love and Thunder onthult een nieuwe blik op de God of Thunder met z'n Guardians of the Galaxy outfit. Hij lijkt zich voor te bereiden op een gevecht.

De eerste trailer voor Thor: Love and Thunder hintte erop dat de God of Thunder van plan is om met pensioen te gaan. Maar wat betekent dit voor zijn status als lid van de Guardians of the Galaxy?

Thor: Love and Thunder
We weten dat de Guardians Thor op een zeker moment ergens droppen en dat hun wegen scheiden. Maar de reden waarom lijkt langzaamaan duidelijk te worden.

Onderstaande foto lijkt te suggereren dat Thor zich voorbereidt op een gevecht. De eerste sneak liet ook zien dat Star-Lord met zijn ogen rolde op wat de held zei voordat ze samen een gevecht in gingen. Thor leek zich op dat moment in te houden. Zou dat kunnen omdat de Avenger genoeg van al het vechten heeft?

Iemand op Reddit wist recent een opvallend stukje merchandise te vinden in een Target-winkel. Daar lezen we: "Lang nadat de Avengers Thanos verslagen hebben, moeten de Guardians of the Galaxy Thor ervan overtuigen terug te keren naar het slagveld."

Hieronder de foto van Thor: Love and Thunder:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair