Tom Cruise wil wel terugkeren voor deze ondergewaardeerde rol

Tom Cruise wil wel terugkeren voor deze ondergewaardeerde rol

Tropic Thunder kan best een vervolg of spin-off krijgen.

Tom Cruise keert de komende tijd terug in een aantal geliefde rollen. Denk aan Top Gun: Maverick en zijn terugkeer in nog eens twee nieuwe Mission: Impossible-films.

Opmerkelijk genoeg hint de auteur er nu naar dat hij ook terug zou kunnen keren in een rol die je misschien niet zou verwachten. Cruise ziet zichzelf namelijk wel weer in de huid kruipen dan het personage Les Grossman van Tropic Thunder.

Tropic Thunder-terugkeer
De oorsprong van Les Grossman is duidelijk: hij is een uitvergroting van de studio exectuvies in Hollywood. De kans is klein dat hij de rol voor een complete film zal spelen.

Maar duidelijk is dat Cruise het wel ziet zitten om Grossman te spelen in een spin-off. "Ik weet het niet. Ik speelde Les Grossman voor de MTV Awards. We zullen het moeten zien, maar dat zou wel leuk zijn," aldus Cruise toen ComicBook.com hem vroeg welke rollen hij wel nog eens zou willen spelen.

"Ik weet het echt niet op dit moment geniet ik gewoon van deze avond. En moet ik de Mission: Impossible-vervolgen af zien te maken. Begrijp je wat ik bedoel? Ik geniet van deze avond en leg vanavond even alle Mission-dingen naast mij neer om wat te kunnen ademen."

NieuwsFilm

meest populair