'Avatar: The Way of Water' onthult eerste trailer!

'Avatar: The Way of Water' onthult eerste trailer!

Check 'm hier.

Zojuist is de eerste trailer voor Avatar: The Way of Water vrijgegeven. In de bioscoop debuteerde deze voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. En nu is die er voor iedereen om van te genieten.

Avatar: The Way of Water speelt zich volgens 20th Century Studios, dat het productiebedrijf achter de film is, meer dan een decennium af na de eerste film. In Avatar: The Way of Water volgen we het verhaal van de Sully-familie (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen achtervolgen en hoe ver zij gaan om elkaar veilig te houden; de tragedies die ze moeten verwerken.

Avatar: The Way of Water-trailer
De eerste beelden van Avatar: The Way of Water bevatten relatief weinig dialoog. Het is vooral een soort hernieuwde introductie in de wereld Pandora, waar het verhaal zich af zal spelen. Helemaal aan het einde horen we wel Jake Sully vertellen dat het allemaal draait om familie. Rake woorden, want we weten van James Cameron dat het zijn intentie is om een familiesaga te maken.

Elk van de films moet uiteindelijk draaien om de familie van Jake en Neytiri, en alle ongemakken en mooie momenten die zij moeten meemaken. Check hieronder de trailer:



De film Avatar: The Way of Water is geregisseerd door James Cameron, door hem en Jon Landau geproduceerd en heeft hoofdrollen voor Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet.

Avatar: The Way of Water is de eerste van vier geplande vervolgen, die allemaal op zichzelf zullen staan. De eerste twee vervolgen zijn trouwens al opgenomen; de opnames van de volgende twee films hangen vermoedelijk af van de vraag of deze nieuwe films zo succesvol zijn als het origineel uit 2009 dat was.

Je kan Avatar: The Way of Water in december in de bioscoop zien.

NieuwsFilm

meest populair