Kevin Spacey is terug in Hollywood met opvallende nieuwe film

Kevin Spacey is terug in Hollywood met opvallende nieuwe film

1242 is z'n nieuwe project.

Vijf jaar (en meerdere bizarre video's voor de feestdagen) geleden werd Kevin Spacey gecancelled door Hollywood. Al het werk van Spacey voor All the Money in the World werd helemaal uit de film gehaald en vervangen.

Maar nu, al die jaren later, is de acteur klaar voor een terugkeer. Hij zal spelen in de Brits, Hongaarse en Mongolische productie 1242 - Gateway to the West. Die staat te boek als zijn grootste film sinds hij in 2017 beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

1242 - Gateway to the West
1242 - Gateway to the West is het verhaal van de kleinzoon van Genghis Khans militair commandant Batu Khan. Hij werd gekozen tot chief van het westelijke deel van het Mongoolse koninkrijk.

In 1242 wordt Khan geconfronteerd met een diep spirituele man genaamd Cesareani. Hij wordt gespeeld door Spacey. Dat in een kasteel in Hongarije, waardoor zijn invasie van Europa tegengehouden wordt en zijn val ingeluid wordt.

De film wordt vanaf oktober dit jaar opgenomen in Hongarije en Mongolië. Spacey werd de afgelopen jaren door een klein dozijn mannen beschuldigd van seksueel misbruik, en zelfs aangeklaagd. Die aanklachten vervielen vervolgens.

NieuwsFilm

meest populair