Seksfilm 'Blonde' van Netflix met Ana de Armas gaat je choqueren

De film is daarvoor gemaakt.

Jim Pedd 12 mei 2022 22:30 in Algemeen
Regisseur Andrew Dominik werkt al enige tijd aan een gefictionaliseerde biopic rond Marilyn Monroe, Blonde. De film schrijft geschiedenis want het is de eerste NC-17 film van Netflix, al is Dominik persoonlijk wel verbaasd door die rating.

"Ik dacht dat we binnen de lijntjes gekleurd hadden. Maar ik denk dat als je een stel mannen en vrouwen in een bestuurskamer laat praten over seksueel gedrag, de mannen zich misschien druk maken over wat de vrouwen ervan zullen denken. Het is gewoon een gekke tijd. Het is niet alsof we leuke seksualiteit in beeld brengen, meer ambigue situaties," aldus Dominik.

NC-17 film
Ana de Armas is in de film te zien als Norma Jeane, in de verfilming van het gelijknamige boek van Joyce Carol Oates. Norma's opkomst als ster is een re-imagining van het leven van Monroe. We zien hoe een ongewild kind de meest gewilde vrouw van de wereld wordt.

Wat de rating betreft vertelde Dominik: "Het is gevaarlijk om te denken voor andere mensen. Maar wie weet. Ergens denk ik dat als ik de keuze zou krijgen, ik liever een NC-17 versie van het verhaal van Marilyn Monroe zou zien. We weten dat haar leven op het randje was, gezien de manier waarop het eindigde. Wil je de versie zien met wratten en al, of een opgepoetste?"

Blonde zou als het goed is dit jaar nog te zien moeten zijn op Netflix.

NieuwsFilm