Als dit personage geslacht wordt in 'Thor 4' dan heeft Marvel een probleem

Moon Knight-schrijver dreigt met vertrek.

We hebben we hem nog niet in actie gezien, maar het is logisch om te denken dat Christian Bale's Gorr the God Butcher een van de meest indrukwekkende schurken van het Marvel Cinematic Universe wordt tot nu toe.

De acteur maakt over zo'n twee maanden zijn debuut in Thor: Love and Thunder. Gezien zijn bijnaam Gorr the God Butcher verwachten we dat verschillende goden het einde van Love and Thunder niet zullen halen. Sowieso Jeff Goldblums Grandmaster en Russell Crowe's Zeus behoren tot de kandidaten.

Moon Knight-schrijver Jeremy Slater gaf tegenover ComicBook aan dat hij zich geheel uit de filmindustrie zal terugtrekken als de God Butcher ook de godin Taweret een koppie kleiner maakt.

Als Taweret maar niet wordt geslacht door Gorr
"Oh God. Ik weet het niet. Als dat zo is, denk ik dat het een soort cameo-ding op de achtergrond is, maar ik weet daar echt het antwoord niet op. Dat zou cool zijn als dat zo was," zei de schrijver op de vraag of we Taweret te zien krijgen in de vierde Thor-film.

"De gedachte maakt me heel blij, ik zou Taweret daar graag ergens zien, zolang ze niet iemand is die door Gorr wordt afgeslacht," vervolgde Slater. "Als ze Taweret vermoorden, ben ik klaar. Ik ga dan officieel met pensioen. Ik zal daar persoonlijk niet van herstellen. Een nijlpaard betekent meer voor mij dan de meeste mensen die ik in het echte leven ken."

Het personage Taweret, ingesproken door ​​Antonia Salib, maakt haar debuut in de serie Moon Knight. Taweret heeft een nijlpaardhoofd en is de Egyptische godin van vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte en ze leidt zielen door de Duat. Salib leverde zowel de stem als de motion capture-prestaties.

De tweede Marvel-film van Taika Waititi staat gepland voor begin juli.

NieuwsFilm

meest populair