Gaat 'Jurassic World Dominion' het succes van Marvel evenaren?

Gaat 'Jurassic World Dominion' het succes van Marvel evenaren?

Flinke box office-score verwacht voor derde Jurassic World-film.

De bioscopen worden de afgelopen jaren overspoeld met superheldenfilms en vooral de films van Marvel weten enorme box office-scores neer te zetten. Binnenkort verschijnt Jurassic World Dominion op het witte doek.

En die derde film in de Jurassic World-reeks lijkt financieel gezien vergelijkbaar te presenteren als de grootste films van Marvel Studios. De eerste box office-voorspellingen staan nu online.

Box office Jurassic World Dominion
Het lijkt erop dat Universal Pictures volgende maand zal brullen van vreugde, aangezien vroege voorspellingen van Box Office Pro zeggen dat Jurassic World Dominion tijdens het eerste weekend ergens tussen de 165 tot 205 miljoen dollar gaat opleveren aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's.

In 2015 wist Jurassic World met 208,8 miljoen dollar te openen en drie jaar later startte Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 met een duidelijk mindere 148,0 miljoen dollar.

Uiteindelijk kwamen de eerste twee films uit op respectievelijk 1,7 miljard en 1,3 miljard dollar. Vanaf 9 juni draait Jurassic World Dominion in de Nederlandse bioscopen. Hieronder nogmaals die onthullende trailer.



NieuwsFilm

meest populair