Thanos leek bijna op Two-Face in 'Avengers: Endgame'

Thanos leek bijna op Two-Face in 'Avengers: Endgame'

Opvallende concept-art voor de Mad Titan.

De Marvel-film Avengers: Infinity War eindigde met Thanos die zegevierde over Earth's Mightiest Heroes, maar het gebruik van de Infinity Gauntlet eiste zijn tol van de Mad Titan. Hieronder concept-art die de vervolgfilm niet haalde.

In Avengers: Endgame gebruikte Thanos nogmaals de Gauntlet om de Infinity Stones te vernietigen. Daarbij beschadigde de schurk verder zijn voorkomen. Toen de Avengers hem ontmoetten in Endgame leek het alsof Thanos al dicht bij de dood was.

"In 2018 probeerden we erachter te komen hoeveel schade de snap van Thanos aan de zijkant van zijn gezicht had aangericht. De Russo's wilden dat we een extreme versie verkenden die duidelijk de film niet heeft gehaald. Maar ik heb echt genoten om dit te maken," aldus de ontwerper Chris Nichols op ArtStation.

Concept-art Thanos als Two-Face
Hieronder zie je de concept-art die duidelijk wat wegheeft van het Harvey Dent / Two-Face-personage van acteur Aaron Eckhart in Christopher Nolans The Dark Knight uit 2008.

De rol van Thanos (Josh Brolin) lijkt ondertussen uitgespeeld in het Marvel Cinematic Universe, al is zijn aanwezigheid nog altijd voelbaar in films als Eternals en het recente Doctor Strange in the Multiverse.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair