Eindelijk: Marvel deelt officiële update over status 'Deadpool 3'

Marvels grofgebekte hofnar is weer een stap dichter bij zijn MCU-debuut.

Jeffrey Kouters 19 mei 2022 20:30 in Algemeen
De populaire anti-held Deadpool komt naar het Marvel Cinematic Universe. De grote vraag is alleen wanneer. Het officiële Deadpool-twitteraccount heeft deze week hoopgevende update gegeven over de productie.

Ryan Reynolds is eigenlijk de enige acteur die zijn X-Men-personage Deadpool na de overname van Fox door Disney mee mag nemen naar het Marvel Cinematic Universe.

Integratie in MCU
Fans vragen zich vooral af hoe Deadpool binnen het familievriendelijke MCU zal passen. De mutant is immers zeer grofgebekt en zijn films bevatten veel geweld, bloed, naakt en grove opmerkingen. Deze hebben dan ook een R-rating.

Eerder beloofde voormalig Disney-baas Bob Iger dat de studio, die normaal geen R-rated content maakt, een uitzondering zou willen maken voor Deadpool. Of dat onder de nieuwe baas Bob Chapek ook nog zo is, is nog even afwachten.

De makers hebben nu laten weten te hebben uitgevogeld hoe Deadpool precies geïntrigeerd kan worden in het MCU. Daarnaast laten zij weten dat het schrijven van het script de volgende stap is.In het algemeen
Shawn Levy zal Deadpool 3 regisseren. Met hem maakte Reynolds ook al de succesvolle films Free Guy en The Adam Project. Het is niet bekend of andere personages uit de eerste twee films terugkeren.

Duidelijk is in ieder geval dat Deadpool 3 nog even op zich laat wachten.

NieuwsFilm