Yolanthe Cabau ziet er weer om op te vreten uit op Insta-foto

Dit jaar zien we haar in meerdere films.

FilmTotaal 20 mei 2022 06:00 in Celebrity
Binnenkort zien we Yolanthe Cabau weer in een nieuwe film op Netflix. Na Just Say Yes debuteert ook F*ck de liefde 2 direct op de streamingdienst. Maar er is meer op komst in 2022.

Zo nam de in Ibiza geboren brunette recent de film Egyptian Affair op, een Engelstalige avonturendrama van regisseur Marlin Darrah waarin Yolanthe het hoofdfiguur Safiya speelt.

Er is ook al een synopsis: Een afgewezen echtgenoot. Een mooie vreemdeling. Een gevaarlijke verbinding. Twee stellen die genieten van een spectaculaire cruise op de Egyptische Nijl en belanden in een avontuur, vol verraad en bedrog.

Op dit moment werkt ze ook nog aan de Nederlandse familiefilm De allergrootste slijmfilm van regisseur Martijn Smits en met namen als Geza Weisz, Ferdi Stofmeel en Bibi.

Sportief op Insta
Naast actrice is Yo ook nog model en promoot ze regelmatig haar lifestyle site vol producten en andere dingetjes. Op haar eigen Insta komt ze nu met wat tips om fit te blijven, bij een foto waarop we een behoorlijk fitte Yolanthe zien.

Geloof me, ik heb ook momenten dat ik echt geen zin heb om te sporten omdat ik gewoonweg heel moe ben van werk, boodschappen doen, koken, mama zijn en alle andere dagelijkse dingen. Maar elke keer als ik mezelf er toch toe zet om het te doen, voel ik me daarna zo veel beter. Investeer in je body & mind al is het maar met 10 tot 20 minuutjes sporten per dag en 5 minuten meditatie. Op die manier kan je het opbouwen. Begin vandaag en over een jaar zal je zo trots op jezelf zijn. Ik heb hetzelfde gedaan en als je nooit opgeeft kan je ook nooit verliezen. You got this❣️"


De foto van de 37-jarige Yolanthe zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm