Ex-vriendin komt met nare verhalen over Johnny Depp in rechtszaal

Ex-vriendin komt met nare verhalen over Johnny Depp in rechtszaal

Ellen Barkin deelde haar ervaringen met de acteur in een video.

Volgens Ellen Barkin heeft Johnny Depp een sterke controledrang en is hij snel jaloers. Dat verklaarde de actrice, die zowel een professionele als seksuele relatie met Depp heeft gehad, deze week in de rechtbank.

Barkin was naast Depp in Fear and Loathing in Las Vegas (1998) te zien en is daarna een tijdje samen met hem geweest.

Deze week werd een video van haar getuigenis, die al is opgenomen in 2019, vertoond tijdens de inhoudelijke behandeling van de smaadzaak die Depp aan heeft gespannen tegen zijn ex Amber Heard.

Controlefreak
Barkin omschrijft Depp als iemand die "altijd wel onder invloed was" in de tijd dat ze iets hadden. Daarnaast zou hij een enorme controledrang hebben.

Als voorbeeld noemt ze een vermeende woordwisseling tussen Depp en haar over een kras die op haar rug was te zien. De Pirates of the Caribbean-acteur dacht dat ze die had opgelopen tijdens een vrijpartij met een ander en was daar niet blij mee.

Wijnfles
Een ander opvallend punt uit haar verklaring betreft een incident in een hotelkamer. Berkin beweert dat Depp ooit een wijnfles richting haar zou hebben gegooid.

Dat zou hij hebben gedaan tijdens een ruzie tussen hem en zijn vrienden. "Waarom hij dat deed, weet ik niet", vertelde ze daar verder over.

Volgen Depp is er niets van Barkins beweringen waar. Volgens hem zou de actrice hem gewoon niet meer mogen.

NieuwsFilm

meest populair