Trailer 'Thor: Love and Thunder' met de Godenslachter van Christian Bale!

Over ruim een maand zie je Thor 4 in de bioscoop.

Bram de Groot 24 mei 2022 22:30 in Video
In de vierde Thor-film Thor: Love and Thunder krijgen we weer heel wat gekkigheid te zien. Veel van de aandacht gaat de laatste weken uit naar de twee Thors in de film. Die van Chris Hemsworth en Natalie Portman.

Maar er is uiteraard nog een belangrijk personage in de film van Marvel Studios en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok): Gorr the God Butcher van Dark Knight-acteur Christian Bale.

Godenslachter in nieuwe trailer Thor: Love and Thunder
Marvel Studios heeft vandaag een compleet nieuwe trailer online gezet voor de zesde film in phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. In die beelden zien we dan eindelijk het personage van Bale die heel wat Marvel-goden een koppie kleiner zal maken.

Overigens zien we in de film ook Tessa Thompson als Valkyrie, Jeff Goldblum als Grandmaster, Jaimie Alexander als Sif en enkele leden van de Guardians of the Galaxy-personages met Chris Pratt als Peter Quill / Star-Lord aan de leiding.


Vanaf 6 juli zie je Thor: Love and Thunder in de bioscoop en daarvoor kun je ook nog kijken naar Ms. Marvel op Disney+, vanaf 8 juni.NieuwsFilm