De 'Avengers: Endgame'-regisseurs lanceren een nieuw filmuniversum op Netflix

The Gray Man is daar het begin van.

Jim Pedd 23 mei 2022 09:53 in Algemeen
The Gray Man co-regisseur Anthony Russo onthult tijdens een nieuw interview dat de komende Netflix-film moet leiden tot het ontstaan van een compleet filmuniversum.

"Alles wat we doen bij AGBO heeft het potentieel van een universum," aldus Russo, over het productiebedrijf dat hij samen met broer Joe Russo opgericht heeft.

The Gray Man-franchise
De film The Gray Man heeft volgens Anthony Russo "een groot ensemble, een gelaagd verhaal en je ziet hooguit de top van de ijsberg in dit verhaal. Het gaat echt diep. En we hebben een boel ideeën over waar het hierna heen kan."

De opmerkingen van Russo volgen nadat we vorige week leerden dat er een prequel en een sequel in de maak zijn rond The Gray Man.

De prequel wordt ontwikkeld door Rhett Reese en Paul Wernik en de sequel door Christopher Markus en Stephen McFeely. Beide films draaien om personages die we in The Gray Man leren kennen.

De eerste film, The Gray Man, draait om Court Gentry, een voormalig CIA-agent, die wordt opgejaagd door zijn voormalig partner Lloyd Hansen. De film kostte 200 miljoen dollar om te maken en is de duurste film die Netflix ooit gemaakt heeft.

Op 22 juli is The Gray Man te streamen.

NieuwsFilm