Opvallend nieuw interview met Will Smith

Opvallend nieuw interview met Will Smith

Dit interview werd voor de Oscars opgenomen, maar is het licht daarvan extra opvallend.

Er is een nieuw interview met Will Smith verschenen. Daarin doet de acteur een aantal uitspraken die in het licht van de Oscars nogal opvallend zijn.

Iedereen weet inmiddels wat er bij de Oscars is gebeurd. Tijdens de ceremonie sprong Smith op om presentator Chris Rock een klap te verkopen na aan grap over het haar van zijn vrouw.

Vrijdag verscheen het vierde seizoen van My Guest Needs No Introduction; een show waarin David Letterman het gesprek aan gaat met allerlei bekende gasten. In een van de nieuwe afleveringen is Smith te gast.

Beschermheer
Daarin vertelt hij onder meer over het beschermen van zijn familie. Iets wat hij - in zijn ogen - min of meer deed bij de Oscars.

"Het is onmogelijk om je familie te beschermen, nietwaar? Bescherming en veiligheid zijn een illusie. Je moet leren leven met het feit dat alles in een klap voorbij kan zijn".

Disclaimer
Dit interview is opgenomen in januari, dus ruim voor de Oscars. De streamingdienst heeft zelfs een speciale disclaimer bij de desbetreffende aflevering geplaatst om dat aan de kijker duidelijk te maken.

NieuwsFilm

meest populair