Zo eert Marvel Studios acteur Chadwick Boseman met 'Black Panther: Wakanda Forever'

Actrice Letitia Wright vertelt iets meer over de derde MCU-film in 2022.

Bram de Groot 24 mei 2022 22:30 in Algemeen
Als we in juli Thor: Love and Thunder hebben gezien wordt het weer een tijdje wachten op het volgende filmavontuur in het Marvel Cinematic Universe. Pas richting het einde van het jaar verschijnt de derde MCU-film in 2022 en dat is Black Panther: Wakanda Forever.

Die film is uiteraard ook een ode aan de in 2020 plotseling overleden acteur Chadwick Boseman. De complete cast is weer aanwezig en dat geeft aan dat Marvel Studios die ode erg serieus neemt.

"We eerden hem door ons te committeren aan dit verhaal dat hij begon, de erfenis die hij begon met deze franchise. En we zetten ons elke dag keihard in, ongeacht de omstandigheden waarmee we werden geconfronteerd," vertelde actrice Letitia Wright aan Variety. "En we hebben met veel omstandigheden te maken gehad!"

Van Wright wordt verwacht dat ze een grote rol heeft in de film en misschien wordt ze zelfs de nieuwe Black Panther. "Veel moeilijke situaties, maar we kwamen samen als een team en we hebben alles in deze film gestopt, dus ik kijk ernaar uit dat je de film ziet."

Uiteraard geeft Marvel Studios maar weinig prijs over de tweede Black Panther-film van regisseur Ryan Coogler. Het is sowieso de vraag wanneer de promotiecampagne start, aangezien de film staat gepland voor 9 november.

NieuwsFilm