'Fantastic Four' en 'Moon Knight' schrijver deelt mening over MCU's Reed Richards

'Fantastic Four' en 'Moon Knight' schrijver deelt mening over MCU's Reed Richards

Fantastic Four (2015) en Moon Knight schrijver Jeremy Slater deelt zijn mening over hoe de MCU's Reed Richards zou moeten zijn in de reboot van de film.

Fantastic Four (2015) en Moon Knight schrijver Jeremy Slater deelt zijn gedachten over MCU's Reed Richards in de aankomende reboot van Marvel's eerste helden groep.

Slater heeft veel gesproken over zijn tijd dat hij werkte aan Josh Trank's beruchte Fantastic Four film. Dat terwijl hij het project na zes maanden verliet, na het eerste ontwerp te hebben geschreven. Zeer weinig van wat hij schreef werd opgenomen in de uiteindelijke film ondanks zijn uitgebreide kennis van de Marvel comics. Sindsdien heeft hij succes gehad met The Umbrella Academy en Moon Knight.

Door John Krasinski's Doctor Strange 2 Mr. Fantastic cameo hebben fans zich afgevraagd of hij van plan is de hoofdrol te spelen in de reboot, maar de aard van het multiversum betekent dat dat niet noodzakelijk het geval is, en Marvel Studios is tot nu toe stil geweest.


Bekijk de afbeelding

Voor Slater hoeft de MCU Reed Richards maar één ding te zijn - cool. In een gesprek met Inverse schetst de schrijver dat hij geen voorkennis heeft over de nieuwe aanpak, maar merkt op dat veel stripversies van Mr. Fantastic de neiging hebben om hem aan de saaie kant af te beelden. Slater beschrijft zijn waardering voor het personage en zegt dat het niet zo hoeft te zijn in de aankomende Marvel film.

Voor Disney, die naar verluidt nog steeds het creatieve team aan het samenstellen is om de Fantastic Four reboot tot leven te brengen, lijkt Slater een voor de hand liggende keuze. Terwijl zijn creatieve ideeën werden gesmoord in de 2015 incarnatie, heeft zijn vermogen om MCU-materiaal te maken duidelijk gemaakt in Moon Knight, die lof kreeg van zowel publiek als critici. Daarom zou het aan te raden zijn om hem ten minste een paar concepten van het script te laten schrijven.

NieuwsFilm

meest populair