Kletsnatte Birgit Schuurman met Katja onder de douche

De zussen hebben dikke lol.

De zussen Birgit Schuurman en Katja Schuurman zagen we vroeger wat vaker samen dan tegenwoordig. Zo speelden ze samen in de misdaadfilm Black Out uit 2012. Nu zien we een foto van de twee onder een douche.

"Ik zat gister een Amerikaanse serie te kijken (The Lincoln Lawyer) waar een kleine scène langskwam over een vrouw die beboet werd voor t topless zwemmen in de zee. En ik kreeg daar een discussie over met mijn vriend. "Ja, als je weet dat t niet mag dan moet je t niet doen." Dat ben ik t over best veel dingen zeker mee eens, maar hierbij heb ik daar echt nogal wat moeite mee. Zacht gezegd...," schrijft ze in een uitvoer betoog op Insta.

Foto van Birgit en Katja onder de douche
"Mannen mogen topless, vrouwen niet... Ik ga daar nogal slecht op. Het voelt sowieso zoveel lekkerder om zo min mogelijk aan te hebben als t warm is en als je zwemt in t water. Om nog maar te zwijgen van zo'n natte lap op je lijf na t zwemmen. En zoals je ziet had ik die voorkeur vroeger ook al. Broekje aan en gaan!" aldus Birgit.

"Ik vind t echt super stom om hier nu zo'n censuur ding over zo'n vrolijke foto heen te zetten. Onderscheid in richtlijnen gebaseerd op geslacht is een vorm van discriminatie. En dat is t. Want vrouwelijke tepels worden verboden op Instagram maar mannelijke niet."

We zien Birgit met Katja onder een buitendouche staan, in een overduidelijk verouderde foto. Ze plaatste er ook wat jeugdfoto's bij.


Wil je de 44 jarige Birgit en de 47 jarige Katja Schuurman samen op de foto zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!

Bekijk de afbeeldingChloe Bennet
Marvel-actrice Chloe Bennet ligt in minuscule bikini op het strand

Bekijk de afbeeldingKatja Schuurman
Lenige Katja Schuurman gaat met de benen wijd op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair