Enorme spoiler in trailer 'Thor: Love & Thunder' over dood prominent MCU-personage?

Gorr the God Butcher mag misschien al heel snel aan de slag met één van personages uit de nieuwe 'Thor'-film...

Mitchell 27 mei 2022 06:00 in Video
In de nieuwste trailer van Thor: Love & Thunder komt er veel spannends langs om naar uit te kijken, maar misschien ook wel een hele grote spoiler wie de film niet zal overleven. Gorr zal waarschijnlijk zijn naam dus waar gaan maken...

Let op mogelijke spoilers!

Fase Vier van de MCU is aanzienlijk gevaarlijker geworden door de introductie van de nieuwe 'villain': Gorr the God Butcher. In een trailer zagen we al Gorr (Christian Bale) en Thor (Chris Hemsworth) in een gevecht verwikkeld, maar een ander aspect is bij nader inzien nog interessanter.

Tussen het materiaal zit een korte glimp van een gevecht tussen Gorr en Valkyrie (Tessa Thompson). Het wapen dat zij daarbij vasthoudt is een curieuze: de bliksemschicht van Zeus (Russell Crowe).

Zal Zeus worden 'geslacht'?
Wat moeten we hiervan vinden? De aanwezigheid van de bliksemschicht duidt aan dat Zeus dichtbij moet zijn, levend of dood. De reden dat Valkyrie de schicht hanteert zou kunnen zijn om Zeus te beschermen, maar ook om hem te kunnen wreken na een eerdere brute slachtpartij.

Het doden van Zeus, de koning van de Griekse goden, in de film zou Gorr neer kunnen zetten als een waardige tegenstander voor de rest van Fase Vier, die het verdient snel zelf verslagen te worden.

NieuwsFilm