Jeugdicoon 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey' is geen knuffelbeer op deze horrorfoto's

Winnie is uit op je bloed.

De laatste keer dat we een live-action Winnie the Pooh-film zagen, was het eindresultaat de ontzettend lieve film Christopher Robin. Die werd enorm geprezen door critici en bracht 200 miljoen dollar op aan de box office.

Maar inmiddels verkeert het geliefde personage in het publieke domein en mag iedereen ermee aan de slag gaan. Niet gek dus dat de bewoners van het Hundred Acre Wood nu veranderd worden in gruwelmonsters die vooral uit zijn op bloed van onschuldige menselijke slachtoffers.

Winnie the Pooh: Blood and Honey
Dat zie je straks gebeuren in de opvallende film Winnie the Pooh: Blood and Honey, die inmiddels zijn eerste foto's heeft onthuld.

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey is geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield en moet eind dit jaar uitgebracht worden in de bioscoop.

Plotdetails rond Winnie the Pooh: Blood and Honey worden uiteraard nog geheim gehouden, maar het moge duidelijk zijn dat de normaal zo van honing houdende knuffelbeer het nu vooral voorzien gaat hebben op mensenbloed.

En dat hij vermoedelijk verandert in een monster dat vooral zin heeft in dat bloed! Hieronder de eerste foto van Winnie the Pooh: Blood and Honey.



NieuwsFilm

meest populair