Deze film is nieuw op Prime Video in juni

Deze film is nieuw op Prime Video in juni

Prime Video gaf niet veel prijs vandaag.

Prime Video onthulde vandaag welke film nieuw toegevoegd wordt in de maand juni.

Dat lees je inderdaad goed: film! Er werd namelijk slechts 1 aangekochte titel aangekondigd door de streamingdienst, verder moeten we nog even wachten op de nieuwe films die toegevoegd worden.

De nieuwe toevoeging
Hieronder de omschrijving van My Fake Boyfriend.

My Fake Boyfriend (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rose Troche | Cast: Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse, Sarah Hyland, Bukola Ayoka | Releasedatum: 17 juni
Andrew (Keiynan Lonsdale), kan zijn giftige vriendje dat hem net heeft gedumpt maar moeilijk loslaten. Zijn vrienden (Dylan Sprouse en Sarah Hyland) besluiten hem te helpen door een ware "Cristiano" te creëren. Een perfect nepvriendje voor op sociale media om zijn ex jaloers te maken. Probleem opgelost, zou je denken? Maar nee hoor, terwijl fake "Cristiano" viral gaat en een wereldwijde sensatie wordt, ontmoet Andrew zijn nieuwe liefde, Rafi, een charmante restauranteigenaar, maar hoe gaat Andrew zijn fake vriendje Christiano uitleggen? Hij moet een manier vinden om een einde te maken aan zijn fake Instagram relatie en zijn inmiddels jaloerse ex ontwijken. Zijn doel wordt Rafi's hart te veroveren. Dit alles zorgt voor een heerlijke en hilarische komedie over de gekke dingen in het leven die we doen voor de liefde.

Als je benieuwd bent welke series nieuw toegevoegd worden, verwijzen we je door naar onze zustersite, Serietotaal.

NieuwsFilm

meest populair