3 gruwelijk enge horrorfilms om vanavond in het donker te streamen

3 gruwelijk enge horrorfilms om vanavond in het donker te streamen

Horrorliefhebbers opgelet.

Nederland kent tegenwoordig heel wat streamingdiensten en die hebben een ruime collectie horrorfilms in de aanbieding. FilmTotaal heeft vandaag drie horrorfilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben... als je durft.

The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, e.a. | Te zien op: HBO Max
In een abdij pleegt een jonge non om onverklaarbare redenen zelfmoord. Het Vaticaan vermoedt dat er hogere machten in het spel zijn en stuurt eerwaarde Burke samen met zuster Irene op pad om de zaak te onderzoeken. In het klooster blijkt een eeuwenoude demon rond te dwalen. Aan de twee om deze te stoppen.

Candyman (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nia DaCosta | Cast: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, e.a. | Te zien op: Prime Video
Kunstenaar Anthony en zijn vriendin Brianna verhuizen naar een hippe wijk in Chicago. Daar wil hij werken aan een kunstproject over een stadslegende: Candyman. Deze boeman met scherpe vleeshaak als hand zou verschijnen als je vijf keer zijn naam uitspreekt voor een spiegel. Anthony ondervindt al snel dat alle verhalen wel degelijk blijken te kloppen.

Mandy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Panos Cosmatos | Cast: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Olwen Fouéré, e.a. | Te zien op: Netflix
Red en Mandy leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun toevluchtsoord wordt verstoord door een gestoorde hippiesekte geleid door Jeremiah, belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur. Een zinderende wraakactie volgt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair