De reden waarom Jason Statham weigerde te spelen in 'Transporter'-reboot

De reden waarom Jason Statham weigerde te spelen in 'Transporter'-reboot

Iets met geld en scripts.

In 1998 en 2000 wist acteur Jason Statham door te breken in de Guy Ritchie-films Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch.. Daarna kwam er Amerikaans geweld in The Transporter, in 2002.

Daarna volgden Transporter 2 (2005) en Transporter 3 (2008). En daar bleef het bij. Statham onthulde in - een overigens alweer wat ouder - gesprek met Vulture waarom hij nooit terugkeerde in de reeks.

"Het was natuurlijk een geweldige ervaring om die films te maken, en ik had het graag blijven doen. Maar ze wilden dat ik zou terugkeren en nog drie films zou maken zonder zelfs maar een script te hebben gezien," aldus Statham. "En ze boden me voor drie films minder geld dan dat ik er voor een kreeg betaald!"

"Dus het was een zakelijke beslissing. Ik had het graag gedaan, maar je kunt niet echt starten zonder een script en je gelijk voor drie films te verbinden? En om een ​​schijntje betaald te krijgen? Ik zag daar gewoon de waarde niet van in," sloot de acteur af.

The Transporter Refueled
In 2015 trachtten de makers de franchise nieuw leven in te blazen met The Transporter Refueled. Statham werd ingeruild voor Ed Skrein, maar een vervolg op die film kwam er tot op heden niet.



NieuwsFilm

meest populair