De nieuwe South Park special The Streaming Wars vanaf 1 juni te zien op Paramount+

De nieuwe South Park special The Streaming Wars vanaf 1 juni te zien op Paramount+

The Streaming Wars is de derde aflevering van South Park sinds de samenwerking met Paramount+ is begonnen.

In deze nieuwe film special van South Park nemen de makers afscheid van de pandemie gerelateerde Post COVID en 'Post COVID: COVID Returns' specials en richt de satirische studio zich in plaats daarvan op de concurrerende streaming websites

Paramount+ is een samenwerking aangegaan met Trey Parker en Matt Stone, de makers van South Park voor exclusieve rechten op 14 nieuwe South Park film specials. Daarnaast is er ook een deal gemaakt met ViacomCBS voor zes nieuwe seizoenen die op Comedy Central door moeten lopen tot 2027. De deal heeft South Park Studios $900 miljoen opgeleverd.

Waar, wanneer en waarom
In de tweedelige South Park COVID specials zagen we hoe de vriendengroep er aan toe was op volwassen leeftijd, echter waren fans bang dat dit een gewoonte zou gaan worden en hoopte dat de specials de focus terug zou brengen naar de kinderperiode. Dit heeft de studio ook gedaan dus zien we de jongemannen gewoon weer terug in hun natuurlijk habitat.


'The Streaming Wars' is vanaf 1 juni exclusief te zien op Paramount+. Als je nog geen abonnement hebt is er een 7-day free trial waar je gebruik van kan maken. Om alvast even in de stemming te komen is er ook een korte teaser uitgebracht. Hier zie je Eric Cartman "op zijn manier" een gesprek voeren met zijn moeder.

NieuwsFilm

meest populair