Karl Urban reageert op vraag of hij de nieuwe Wolverine wordt

Karl Urban reageert op vraag of hij de nieuwe Wolverine wordt

Het is volgens de acteur al te laat...

Karl Urban heeft al in heel wat (actie)films hoge ogen weten te gooien. Zo was hij bijvoorbeeld te zien in de recente Star Trek-films, de Lord of the Rings-franchise en de uiterst populaire Amazon-serie The Boys. Zijn fans willen hem nu graag zien als een ander iconisch personage.

Het gaat hier om niemand minder dan Wolverine. Jarenlang speelde Hugh Jackman de geliefde superheld, maar na zijn ijzersterke optreden in Logan kwam er een einde aan zijn avontuur als de bekendste X-Men. Nu dat Marvel de rechten weer in handen heeft en waarschijnlijk wel met een reboot zal komen, hopen de nodige mensen dat Urban de rol krijgt.

Reactie
Urban zal binnenkort te zien zijn in het derde The Boys-seizoen, waarin hij zelf ook een 'superheld' verandert. Tijdens een recent interview werd hij gevraagd naar de Wolverine-rol. De acteur is vereerd dat hij met de rol gelinkt wordt, maar hij denkt niet dat het er van gaat komen.

Zo zegt hij zelf: "Oh, denken ze echt dat ik kans maak? Ik voel me geflatteerd, maar als ik eerlijk ben denk ik niet dat dit gaat gebeuren... Ik bedoel, ik ben wat, twee jaar jonger dan Hugh Jackman ofzo?"

Te oud
"Ik bedoel, als ik een studiobaas was en op zoek moet gaan naar een nieuwe Wolverine, dan ga ik toch voor een iets jonger iemand, zodat je toch op zo'n minst voor zo'n drie films kan gaan met deze nieuwe acteur" vervolgt de bijna 50-jarige acteur. "Dat gaat niet lukken met Karl Urban, tenzij je gaat voor een 65-jarige Wolverine!"

NieuwsFilm

meest populair