De explosieve trailer van 'Attack on Finland' is vandaag de lucht in gegaan.

De explosieve trailer van 'Attack on Finland' is vandaag de lucht in gegaan.

De trailer toont een hoop schietgeweld, achtervolgingen en andere beelden die van belang zijn voor een actieliefhebber.

Vandaag krijgen we de eerste officiële US trailer van Goldwyn Films' re-release 'Attack on Finland' te zien, een Finse actie-thriller die zich richt op een fout lopende Finse feestdag. In Finland is de originele naam van de film 'Omerta 6/12', de Finse onafhankelijkheidsdag die op 6 december plaatsvindt.

In de film volgen we de viering van 6 december in het presidentieel paleis die omslaat in een absolute hel wanneer de president van Finland en andere bezoekers gegijzeld worden door een terroristische beweging. Het doel van deze terreurgroep is om de Europese veiligheid te destabiliseren.

Terwijl dit gebeurt zien we hoe een agent onder de naam Tanner zwaarwegende beslissingen moet maken om erachter te komen wie er achter de gijzeling zit. De levens van vele mensen, maar ook de toekomst van Europa staat namelijk op het spel.

Trailer 'Attack on Finland'
In de trailer zien we al een flinke dosis aan schietgeweld, achtervolgingen, onderhandelingen en andere zaken die komen kijken bij een gijzeling van dit kaliber.Voor de fans van films zoals Olympus has Fallen of White House Down is dit bekend terrein.

Hieronder zie je de US trailer voor 'Attack on Finland' die opnieuw wordt uitgebracht op 1 juli, 2022.


NieuwsFilm

meest populair