Marvel wil grote naam voor regie 'Fantastic Four': Misschien wel Steven Spielberg?

Marvel wil grote naam voor regie 'Fantastic Four': Misschien wel Steven Spielberg?

De studio zou ruim de tijd nemen om een goede kandidaat te vinden.

Marvel zou interesse hebben in verschillende grote namen voor de regie van zijn langverwachte superheldenfilm Fantastic Four. Dat meldt Justin Kroll van Deadline. Volgens zijn bronnen kan de zoektocht naar de perfecte kandidaat nog maanden duren.

Kevin Feige zou ruim de tijd nemen om een regisseur te vinden voor Fantastic Four. Eerder zou Jon Watts (Spider-Man) die klus op zich nemen, maar hij besloot daar eerder dit jaar vanaf te zien.

Grote namen
Marvel maakt geregeld gebruik van relatief nieuwe talenten. Dat geeft de studio de mogelijkheid om net wat meer controle te houden over het eindproduct. Voor Fantastic Four zou hoofdproducent Kevin Feige echter ook een aantal grote namen overwegen.

Dat komt volgens Kroll omdat Feige het heerlijk vond om met een veteraan als Sam Raimi te werken voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De studiobaas wist dat hij kon vertrouwen op de filmmaker en kon daardoor gemakkelijk een stap terugnemen.

Lange lijst
Men zou voor Fantastic Four een lange lijst met mogelijke kandidaten hebben verzameld en de tijd nemen om een keuze te maken. Kroll meldt dat een van zijn bronnen aangeeft te verwachten dat de zoektocht naar een geschikte regisseur nog maanden kan duren.

Eerder ging het gerucht rond dat Bryce Dallas Howard (The Mandalorian) was aangesteld voor de film, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

NieuwsFilm

meest populair