Eerste reacties 'The Flash' duiken nu al op

Eerste reacties 'The Flash' duiken nu al op

De DC-film wordt wisselend tot ijzersterk ontvangen.

Oorspronkelijk moest de film The Flash aankomende november in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Recent werd deze verschoven naar de zomer van 2023. Nu zijn er berichten dat Warner Bros. de afgelopen maanden een reeks testvertoningen heeft gehouden.

Volgens Comic Book Movie zou de film enigszins gemengde reacties gekregen hebben. Nu meldt Variety dat de vertoningen inderdaad hebben plaatsgevonden, maar het klinkt alsof de algemene indruk veel positiever is dan eerder werd voorgehouden.

Volgens bronnen van Variety is het eerste solo-avontuur van de Scarlet Speedster "buitengewoon goed ontvangen na vroege testvertoningen" en de studio zou van plan zijn om "de superheldenfilm groots in de markt te gaan zetten als een echte zomerblockbuster".

Toekomst van Ezra Miller
Variety schrijft ook iets over de toekomst van hoofdrolspeler Ezra Miller die de afgelopen periode negatief in het nieuws kwam na geweldsincidenten.

De website lijkt te suggereren dat Miller op een bepaald moment in de toekomst zou kunnen worden hercast voor de Barry Allen-rol, waardoor The Flash een "eenmalig project" wordt, hoewel "het niet is bedoeld als een eenmalig avontuur."

The Flash van regisseur Andy Muschietti (It) staat gepland voor 23 juni 2023.

NieuwsFilm

meest populair