De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

A Perfect Pairing (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart McDonald | Cast: Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis, e.a.
Lola Alvarez is een hardwerkende wijnkenner met een onuitstaanbare baas. Op een dag heeft ze er genoeg van. Ze zegt haar baan op en koopt een vliegticket naar Australië in de hoop een eigen bedrijf te kunnen beginnen. Alvarez probeert haar eerste potentiële klant te overtuigen, maar zonder succes. Wel krijgt ze een baan aangeboden als schapenverzorgster. Ze gaat akkoord en loopt zo een mysterieuze man tegen het lijf.

F*ck de Liefde 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aram van de Rest en Appie Boudellah | Cast: Bo Maarten, Géza Weisz, Yolanthe Cabau, e.a.
De relatie van Lisa is uitgegaan. Ze keert daarom terug naar Nederland. Kiki, haar beste vriendin, gaat binnenkort trouwen en neemt haar vriendinnen mee naar Ibiza voor een onvergetelijke vrijgezellenvakantie. Daar komt Lisa de knappe Noah tegen, die ze kent van vroeger. Dan duikt Jim ineens op. Hij hoopt Lisa terug voor zich te winnen. Ondertussen slaan bij Kiki de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

The Wedding Planner (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras, e.a.
De hardwerkende bruiloftsplanner Mary Fiore helpt anderen met het realiseren van hun ultieme droombruiloft, maar is zelf weinig succesvol in de liefde. Dat begint te veranderen wanneer ze op een dag wordt gered van een ongeluk door Steve Edison, de man van haar dromen. Edison blijkt echter de aanstaande echtgenoot van Fran Donolly, een van haar huidige cliënten. Haar gevoelens leiden tot een hoop gedoe.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair