De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Moneyball (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bennett Miller | Cast: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, e.a.
Billy Beane, de eigenzinnige directeur van de Oakland Athletics, baalt er flink van dat zijn honkbalclub geen sterspelers kan betalen. Hij kiest voor een gewaagde strategie om het spel te veranderen. Samen met honkbalstatisticus Peter Brand neemt Beane het op tegen de rest van de honkbalwereld. Hun aanpak blijkt een recept voor succes.

Gold (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Gaghan | Cast: Matthew McConaughey, Édgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, e.a.
Zakenman Kenny Wells is zwaar ongelukkig en zit volledig aan de grond. Hij snakt naar een klein succes. Samen met de mysterieuze geoloog Michael Acosta gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee avonturiers op de grootste goudader ter wereld. Maar daarna doen zich al snel nieuwe problemen op.

The Wedding Planner (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras, e.a.
De hardwerkende bruiloftsplanner Mary Fiore helpt anderen met het realiseren van hun droom, maar is zelf weinig succesvol in de liefde. Totdat ze wordt gered van een ongeluk door Steve Edison, de man van haar dromen. Edison blijkt echter de aanstaande echtgenoot van Fran Donolly, een van haar huidige cliënten. Haar gevoelens leiden tot een hoop gedoe.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair