3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Ralph Breaks the Internet (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phil Johnson en Rich Moore | Cast: John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, e.a.
De met enorme vuisten uitgeruste Ralph en zijn schattige sidekick Vanellope verlaten de arcadehal en duiken het internet in om het spel Sugar Rush te redden. Ze zetten daardoor echter alles op het spel. Gelukkig worden ze geholpen door de internetbewoners Yesss en Shank.

The King's Man (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Rhys Ifans, e.a.
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. Vastbesloten om deze te stoppen, rekruteert de hertog van Oxford, zij het met tegenzin, zijn protegé Conrad om zich aan te sluiten bij zijn geheime organisatie die het doel heeft om de koers van de geschiedenis een positieve wending te geven.

Jojo Rabbit (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, e.a.
De tienjarige Jojo is een outsider. Hij wordt opgevoed door zijn alleenstaande moeder Rosie en is lid van de Hitlerjugend. Zijn enige bondgenoot is zijn idiote en denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Wanneer hij ontdekt dat zijn moeder het Joodse meisje Elsa verborgen op zolder houdt, wordt zijn naïeve nationalisme steeds meer op de proef gesteld.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair