Duikt deze geliefde Avenger kort op in 'Deadpool 3'?

Duikt deze geliefde Avenger kort op in 'Deadpool 3'?

Krijgt de grove Deadpool hulp van een van de originele Avengers?

Gisteren kwam er nog goed nieuws langs op FilmTotaal, aangezien we te horen kregen van de Deadpool 3 schrijvers dat het vervolg onder Disney ook gewoon weer R-rated zal zijn. Nu komt er weer leuk nieuws langs.

Aangezien Disney Fox heeft overgekocht maakt 'The Merc with a Mouth' nu namelijk deel uit van het Marvel-universum, waardoor het zomaar eens zou kunnen dat andere bekende superhelden in het Deadpool-vervolg te zien zullen zijn. Nu lijkt het erop dat een van de geliefdste Avengers misschien wel eens op zal duiken in de blockbuster.

Thor
Het gaat hier om niemand minder dan Thor. De superheld wordt al een lange tijd gespeeld door Chris Hemsworth, die deze zomer opnieuw te zien zal zijn als de gespierde god in Thor: Love and Thunder. Als het aan Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick ligt, zal hij ook een cameo krijgen in Deadpool 3.

Hoewel ze allebei eigenlijk niks mogen loslaten over het plot van de blockbuster, lieten de schrijvers, die al eerder samenwerkten met Hemsworth aan Spiderhead van Netflix, dat ze het maar wat gaaf zouden vinden om hem in Deadpool 3 te zien.

Reactie
Dit was hun kort maar krachtige reactie: "Als hij in de film zou zitten dan mogen wij hier natuurlijk niks over zeggen. Maar zou dat nu niet super cool zijn, om Thor in een Deadpool-film te zien?!" We zullen nog wel eventjes moeten wachten om te zien of het er echt van komt, aangezien Deadpool 3 op z'n vroegst pas in 2024 te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair