Maak je geen zorgen over 'Thor'-schurk Gorr: hij is echt angstaanjagend

Maak je geen zorgen over 'Thor'-schurk Gorr: hij is echt angstaanjagend

Chris Hemsworth gelooft dat het wel goed komt.

Marvel Studios bereidt zich momenteel voor op de release van zijn tweede film van het jaar: Thor: Love and Thunder. De studio doet het heel anders met de marketing.

Thor: Love and Thunder brak namelijk het Marvel-record van de langste wachttijd op de trailer! Nu de eerste echte trailer is vrijgegeven, zien we Christian Bale pas als Gorr the God Butcher, de grote schurk. Hij lijkt behoorlijk intimiderend te zijn en echt wel intens te zijn in de film.

Gorr the God Butcher
Castleden Chris Hemsworth en Tessa Thompson gaven recent een interview aan D23-magazine over de angstaanjagende performance van Bale.

"De rest van ons bestond in de wereld van improvisatie, komedie en plezier. Maar het moment dat hij de set op liep, keken we allemaal naar elkaar en zeiden we: 'oh mijn god! Dit is echt intens," onthulde Hemsworth. "Dit is echt eng."

"Bale had het echt wel moeilijk. Hij moest heel eng zijn, angstaanjagend. Maar tegelijk moet hij wel passen in onze kleurrijke, humoristische en oneerbiedige wereld," aldus Thompson.

Thor: Love and Thunder is groter dan ooit en ook meteen gestoorder volgens de castleden. De film laat zien hoe Thor, Jane Foster als Mighty Thor en Valkyrie moeten samenwerken met onder meer Korg om Gorr the God Butcher te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair