The Rock is zijn duistere zelf in de nieuwe DC-film 'Black Adam'

The Rock is zijn duistere zelf in de nieuwe DC-film 'Black Adam'

De hel op aarde lijkt opnieuw te komen door Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, alias The Rock, publiceert een zwart-wit foto van een scène uit zijn nieuwe film, 'Black Adam'. Verschillende acteurs staan met hun wapens gericht op een duistere figuur in een donkere mantel, terwijl de camera's draaien.

'Binnen één dag,' vertelt Dwayne Johnson. 'Jouw niet aflatende support en enthousiasme voor het project waar ik vol passie aan werk, betekent alles voor mij. Nu is het mijn beurt om te presteren. De hiërarchische krachten in het DC universum zullen veranderen.'

Spannende bioscoopfilm
Black Adam, de verwachte nieuwe kaskraker van Dwayne Johnson, gaat over een man in het zwart die na vijfduizend jaar weer wordt vrijgelaten. De reputatie van deze antiheld is niet al te best. De trailers beloven een spannende bioscoopfilm die in juni in première gaat.

Wie de meer dan succesvolle carrière van The Rock heeft gevolgd, weet dat hij ijzingwekkend een slechte koning speelde in de gelijknamige film 'The Scorpion King' en in 'The Mummy Returns'. The Scorpion King ontketende een hel op aarde met zijn krachten toen hij wakker werd.

Geen best verleden
Ook Black Adam heeft geen best verleden. De rol zal vast door het verleden van Dwayne Johnson - met zijn imposante lijf een echte worstelkampioen! - goed aan hem besteed zijn. De filmtrailers beloven in elk geval een hoop spektakel, en opnieuw een hel op aarde.

De betreffende Instagram-post van Dwayne Johnson, alias 'The Rock' zie je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair