Rebel Wilson reageert op gedwongen coming-out: "Zeer vervelend"

Rebel Wilson reageert op gedwongen coming-out: "Zeer vervelend"

Uitgerekend in Pride-maand werd Wilson geconfronteerd met een slinkse krant.

Rebel Wilson heeft op Twitter gereageerd op het bericht dat zij haar relatie met Ramona Agruma bekend heeft gemaakt omdat ze onder druk werd gezet door een krant. De Hollywoodster, die met het nieuws haar coming-out beleefde, spreekt van een 'zeer vervelende situatie'.

Een dag na haar coming-out maakte een columnist van een Australische krant - de Sydney Morning Herald - bekend dat hij het nieuws had willen onthullen, maar dat Wilson hem voor was. De krant wist dus als van haar nieuwe relatie en had haar een paar dagen de tijd gegeven om erop te reageren.

Daarop besloot de Hollywoodster zelf naar buiten te treden en via Instagram aan te kondigen dat ze nu gelukkig is met een vrouw.

Verontwaardiging
Het feit dat een krant Wilson wilde 'outen' heeft tot veel verontwaardiging en boze reacties geleid. Een redacteur van de Herald kwam gisteren met een reactie.

"Het plegen van hoor en wederhoor is onze vaste werkwijze", verdedigde hij de aanpak van zijn collega. "Rebel heeft er uiteindelijk zelf voor gekozen om het nieuws wereldkundig te maken".

'Zeer vervelende situatie'
Hoe heeft Wilson deze gebeurtenis zelf ervaren? Via Twitter heeft ze dat laten weten na een reactie van een bezorgde fan. "Het was een ontzettend lastige situatie, die ik zo elegant mogelijk heb proberen aan te pakken", schrijft ze.



Daarmee lijkt Wilson te bevestigen dat het niet haar keuze was om haar coming-out nu al te beleven.

NieuwsFilm

meest populair