Collega komt terug op zijn 'aanval' op Tom Cruise: "Grapje!"

Collega komt terug op zijn 'aanval' op Tom Cruise: "Grapje!"

Volgens Simon Pegg is er niets aan het handje.

Simon Pegg heeft gereageerd op de ophef die is ontstaan na zijn recente opmerkingen over zijn Mission: Impossible-collega Tom Cruise. In een interview zei hij dat Cruise nooit zijn excuses aanbiedt na een fout. Volgens Pegg gaat het om niets meer dan een onderlinge grap.

"Het beste wat hij me heeft geleerd is dat je nooit verantwoordelijkheid moet nemen voor je fouten", vertelde Pegg over Cruise in een recent interview met The Times. "Maar dat wel op een grappige manier. Als iets misgaat en het is zijn fout, dan ontkent hij dat stellig. Als iemand hem dan corrigeert, zegt hij geen sorry, maar kijkt hij je aan en geeft hij je een knipoog".

"Ik heb ook weleens iets verkloot en toen zei hij met een kenmerkend lachje dat ik dat niet moest doen. Hij weet zijn autoriteit te behouden door nooit aansprakelijk te willen zijn voor iets".

Trending
Snel nadat het interview met Pegg was gepubliceerd, werd het trending op social media. Zijn uitspraken zijn immers redelijk opvallend, zeker als je ze zo droogjes op papier leest. Het lijkt bijna alsof Pegg zijn collega aanvalt.

Volgens Pegg is er echter helemaal niks aan de hand. In het interview zou hij hebben gedoeld op een langlopende grap tussen de twee. "Mensen zouden eens moeten leren om alles niet zo letterlijk te nemen", verzucht de acteur op Twitter.



Dat had alleen wel wat duidelijker mogen worden gemaakt in de originele publicatie...

NieuwsFilm

meest populair