Chris Hemsworth bijna niet teruggekeerd voor 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth bijna niet teruggekeerd voor 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth deelt in een interview dat hij misschien niet was teruggekeerd in de rol van Thor in Thor: Love and Thunder als het niet om één reden was.

In het langverwachte vervolg op Thor: Ragnarok pakt het personage de draad van zijn leven weer op na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Thor zoekt naar een nieuw doel in zijn leven tijdens wat schrijver-regisseur Taika Waititi de mid-life crisis van het personage heeft genoemd.

Waititi's succes met Thor: Ragnarok was de aanleiding voor de creatie van Love and Thunder; velen prezen hoe de film Thor volledig hervormde tot het humoristische maar emotioneel gebrekkige personage dat hij vandaag is. En nu gebaseerd op Hemsworth's nieuwe commentaar, klinkt het alsof Waititi's werk aan Ragnarok meer heeft gedaan dan Marvel overtuigen om nog een Thor-film te maken.


Bekijk de afbeelding

In een nieuw interview met Vanity Fair verteld Hemsworth kort over de impact die Thor op zijn leven heeft gehad. Toen hij Waititi ontmoette voor Thor: Ragnarok, vertelde hij de regisseur dat hij "verveeld" was met het personage na Thor: the Dark World.

Waititi was het met Hemsworth eens, en de twee werkten samen om Thor nieuw leven in te blazen. Na het succes van Ragnarok beweert de acteur dat hij aarzelde om terug te keren naar de rol voor een vierde film als Waititi er niet bij betrokken was.


Bekijk de afbeelding

"Ik hou er gewoon van om het personage te spelen. Ik hou van de reis die ik met hem heb gemaakt. Niet alleen als Thor, maar gewoon in mijn leven. De twee zijn nu al 10, 11 jaar zij aan zij en hebben allebei van tijd tot tijd elkaars wereld betreden.

In staat zijn om weer met Taika te werken. Ik weet niet of ik er nog een zou hebben gedaan als Taika niet ja had gezegd, hij zou het doen. En hij had dit prachtige script geschreven, een maffe, gekke, romantische komedie die zich afspeelt in de ruimte en die ik nog niet eerder had gezien."



We zijn natuurlijk allemaal erg blij dat Chris Hemsworth terug is gekomen voor een vierde Thor film en met Waititi's succes van Thor: Ragnarok kunnen we alleen maar hopen dat Thor: Love and Thunder net zo'n hit wordt. Thor: Love and Thunder is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair