Advocaten Johnny Depp sneren terug naar Amber Heard: "Stop hier eens mee"

Advocaten Johnny Depp sneren terug naar Amber Heard: "Stop hier eens mee"

De actrice heeft een interview gegeven en daar zijn de advocaten van Depp niet blij mee.

De advocaten van Johnny Depp hebben voor het eerst gereageerd op het interview dat Amber Heard het gegeven aan presentatrice Savannah Guthrie van het Amerikaanse programma Today. Daarin beschuldigt ze de acteur opnieuw van huiselijk geweld.

Amber Heard geeft niet op na voor haar nadelige uitspraak in de smaadzaak die haar ex-man Johnny Depp tegen haar had aangespannen. Volgens de actrice is de rechtszaak niet helemaal eerlijk verlopen. Het team van Depp zou de jury hebben misleid en de berichtgeving op social media zou erg geframed zijn geweest, zo claimt ze in haar interview met Today.

Reactie team Depp
"Het is jammer om te zien dat mevrouw Heard en haar advocaten zaken waar de jury al over heeft besloten blijven herhalen, verdraaien en aanvechten. De jury heeft geoordeeld in Johnny's voordeel en hij wil nu graag verder met zijn leven", reageert het advocatenteam op het interview.

Hierop hebben Heard en haar advocaten ook weer gereageerd. "Als meneer Depp en zijn team hier een probleem mee hebben, zouden we hen aan willen raden om zelf ook Savannah Gutherie te vragen om hem een uur lang te interviewen".

In het interview praat Heard onder meer over extra bewijs dat volgens haar verhaal zou bewijzen, maar dat niet gebruikt kon worden in de rechtszaak. "Ik heb een map vol met aantekeningen van mijn dokter aan wie ik vanaf het begin van onze relatie over de mishandelingen heb verteld", aldus de actrice.

NieuwsFilm

meest populair