De Marvel-heldin Gamora keert mogelijk dit jaar al terug

De Marvel-heldin Gamora keert mogelijk dit jaar al terug

En niet pas in de derde 'Guardians of the Galaxy-film volgend jaar.

Het Marvel-personage Gamora keert mogelijk eerder terug dan verwacht. Hoewel werd aangenomen dat fans haar pas in Guardians of the Galaxy Vol. 3 weer zouden zien, lijkt het er sterk op dat de groene krijger een rol heeft in de dit jaar te verschijnen Holiday Special rondom dezelfde superheldengroep.

Eerst even een terugblik. In Infinity War wierp Thanos (Josh Brolin) zijn dochter Gamora (Zoe Saldana) van een klif op de planeet Vormir. Hij offerde haar - de persoon van wie hij het meeste hield - op om de Soul Stone, een van de zes Infinity Stones, te bemachtigen.

Gamora keerde terug in Avengers: Endgame. Althans, een 'vroegere' versie van het personage uit 2014, dus voordat ze zich aansloot bij het Guardians-team. Dit was mogelijk via tijdreizen. Deze Gamora is daarmee niet de Gamora die we kennen uit de eerdere films.

Kerstdagen op aarde
Na de strijd tegen Thanos, leek Gamora achter te blijven op aarde. Daar hebben we haar in ieder geval voor het laatst gezien. Interessant is dat we weten dat de Guardians of the Galaxy Holiday Special zich deels op aarde af zal spelen.

De Guardians willen natuurlijk herenigd worden met hun oude teamgenoot. Hoewel eerder werd gedacht dat de kibbelende buitenbeentjes Gamora zouden proberen terug te vinden in de derde Guardians of the Galaxy-film, is er nu mogelijk 'bewijs' dat die hereniging al in de dit jaar te verschijnen Holiday Special plaats gaat vinden.

Op internet gaat namelijk een lijst rond met aankomende Funko-poppen voor deze kortfilm en daaruit blijkt dat er ook een pop van Gamora zal verschijnen. Een reünie met Gamora zou in ieder geval tijd besparen in de derde film.



We gaan het later dit jaar meemaken (of niet)!

NieuwsFilm

meest populair