Schaars geklede Kim Feenstra trekt haar jurkje omhoog op Insta-foto

Schaars geklede Kim Feenstra trekt haar jurkje omhoog op Insta-foto

Net als Abbey Hoes staat ze in de FHM500.

Even geleden werd duidelijk dat Abbey Hoes de FHM500 aanvoert. Niet iedereen was het hier mee eens. Er zou nogal wat online haat zijn richting de actrice. Erg vreemd allemaal dat dit gebeurd uiteraard, maar misschien komt het wel dat bepaalde fans liever een andere nummer één hadden willen zien.

Misschien zou dat dan wel Kim Feenstra moeten zijn. De celeb ken je misschien nog wel uit Mannenharten en Verliefd op Ibiza. Of wie weet zie je haar binnenkort in de Nederlandse Engelstalige actiethriller Out for Vengeance en de scifi-film Sputum.

Kim Feenstra en haar FHM-shoot
"In het laatste weekend dat de FHM500 te koop is delen we nog even een paar van onze favoriete foto's van de fotoshoots. Kijk dit shot van Kim Feenstra dan! 💯," schrijft het mannenblad op Instagram bij een foto van Kim Feenstra in een ochtendjurkje.

"Een kunstwerk als Kim verdient een museum als decor, dus namen we haar mee naar Museum van Loon. Het resultaat is simpelweg wauw. Dus, haal de FHM500 met Kim nu in huis! Dit is het laatste weekend dat 't kan," meldt FHM.


De foto van de 36 jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op de Instagram-pagina van FHM.


NieuwsFilm

meest populair